Blog XFreixer Reformes Cuines i Banys - XFreixer Reformas integrales

Pineda de Mar - Canet de Mar - Blanes
Vaya al Contenido

- XFreixer Reformes integrals: ELS COLORS I LA DECORACIÓ

XFreixer Reformas integrales
Publicado de en Guies i Consells. · 14 Noviembre 2015


Aquesta setmana des XFreixer us parlarem dels diferents colors en què podem pintar el saló.
El saló o la sala d'estar serà l'estada de la casa on més temps anem a passar, per això és aconsellable aconseguir un clima agradable, de relax i que transmeti personalitat pròpia, però que al seu torn sigui acollidor. Per a això en Reformes XFreixer et donem aquesta sèrie d'indicacions perquè tinguis en compte:

Els colors segons l'estil

Si decideixes donar-li a la teva llar un estil decoratiu, el color de les teves parets ha de ser apropiat per indicar que tipus d'estil tenim marcat. És a dir, segons les diferents tonalitats de color que posem en les nostres parets optarem per un estil decoratiu o un altre.
Els colors i la il·luminació també són un dels punts a tenir en compte, ja que segons la quantitat de llum que entri al nostre saló aconseguirem un objectiu o un altre. Si vols que el teu saló tingui un ambient lluminós, a part de tenir grans finestres per deixar passar la llum natural per elles, pots utilitzar combinacions clares de colors que faran que la teva parets prenguin molt més color.
En canvi si ens decantem pels tons foscos, aquests s'enfosquiran la instància però crearan un clima de profunditat i serenitat.

La il·luminació artificial de les parets que optin per aquest tipus de colors hauran de ser intenses i directa. Una llum difusa crea un lloc acollidor.

Quan combinem els colors dins de la habitació no hem de caure en la temptació de caure en barrejar tons massa intensos, com són els colors vermells, taronges, ni tampoc contrastos massa forts. No utilitzarem més de dos colors a les parets.

Si el que volem és que es vegi un contrast, es pot aconseguir a través d'elements decoratius, com poden ser els mobles. Si tries el color blanc no deu ser pur, sinó trencat o brut, és a dir que s'observi una tonalitat especialment.

Pots crear profunditat en els colors, els quals es reproduiran en els dos ambients. O pots generar un petit contrast triant un color més fosc o clar per ambients diferents separats per una obertura sense portes.

En XFreixer Reformes Integrals t'assessorem sobre això i més.

XFreixer Remormas IntegralesPineda de Mar
Avda. Montserrat, 100
08397 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Blanes
Rbla. Joaquim Ruyra, 48
17300 - Girona
Tel.(34) 672 61 84 01
Canet de Mar
C. Riera Gavarra, 55 local
08360 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Centre Logístic Pineda
Pol. Industrial Mas Roger
C. Marconi, 18c - 08397
Tel.(34) 937 672 326
Regreso al contenido