Blog XFreixer Reformes Cuines i Banys - XFreixer Reformas integrales

Pineda de Mar - Canet de Mar - Blanes
Vaya al Contenido

- Mampares amb lliscament natural per a banys amb estil.

XFreixer Reformas integrales
Publicado de en Fabricants. · 11 Junio 2015


L'elecció d'una mampara de bany pot basar-se en el disseny, estil i característiques, a més del servei i garantia de marca que asseguri les seves funcions i durabilitat. Una de les característiques més importants a l'hora d'escollir una mampara per a la nostra banyera o dutxa, a part de la seguretat i el disseny, és el sistema i tipus d'obertura.
Lasser ha perfeccionat en les seves mampares corredisses les guies superiors, la lleugeresa, suavitat del seu rodatge i la seva regulació per adequar-se als possibles desquadraments arquitectònics, a més del seu sistema de desbloqueig i alliberament de vidres per facilitar la seva neteja i convertir-se en l'element distintiu per banys moderns.
Mampares de la gamma Anna
Destaca per ser una mampara de disseny minimalista. Els seus ferratges són d'acer inoxidable. La secció de la barra superior és cilíndrica, al seu interior es troba ocult el seu rodament. En la seva barra, s'incorporen les pinces de subjecció dels vidres, que suportaran el pes de les portes en vidre temperat de seguretat de 8 mm i elements fixos de 10 mm de gruix.

Mampares estil Atenea
És inconfusible per la seva guia superior rectangular d'acer inoxidable. La seva rodament queda protegit per la part inferior. Permet regular l'altura de les portes per corregir possibles desquadraments i pot desmuntar completament per a una fàcil neteja de les peces. Suporta el pes de les portes i elements fixos en vidre temperat de seguretat de 8 mm.

Mampares Kora
Té el seu sistema de rodament superior per portes corredisses i elements fixos en vidre temperat de 6 mm. La seva guia superior és d'alumini i inclou la regulació en alçada que permet corregir possibles desquadraments, la instal·lació se simplifica i permet treballar a la perfecció sobre qualsevol tipus de superfícies.

Mampares de bany Mar
És l'única mampara de tota la gamma de Lasser en la qual se li visualitzaran seus rodaments a la part superior de la guia, ja que són exteriors i sobredimensionats. L'avantatge d'aquest ...

‪#‎xfreixer‬ ‪#‎cuines‬ ‪#‎cocinas‬ ‪#‎reformas‬ ‪#‎pinedademar‬
www.xfreixer.comPineda de Mar
Avda. Montserrat, 100
08397 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Blanes
Rbla. Joaquim Ruyra, 48
17300 - Girona
Tel.(34) 972 904 828
Canet de Mar
C. Riera Gavarra, 55 local
08360 - Barcelona
Tel. (34) 937 940 283
Centre Logístic Pineda
Pol. Industrial Mas Roger
C. Marconi, 18c - 08397
Tel. (34) 937 068 093
Regreso al contenido