bany codis - XFreixer Reformas integrales

Vaya al Contenido

Menu Principal:

PRODUCTES > BANY
HA CREAT PRODUCTES QUE SOLUCIONEN L'ESPAI DEL QUE DISPOSES. UNA EINA DE SOLUCIONS A MESURA I FLEXIBLES PERQUÈ S'ADAPTIN A LA TEVA CAMBRA DE BANY, ALS TEUS GUSTOS I NECESSITATS, A TU. HO MIRIS PER ON HO MIRIS, UN LUXE… A L'ABAST DE LA TEVA MÀ.
codis xfreixer
codis natural xfreixer
NATURAL

UN LLOC MIMETITZAT AMB LA NATURALESA, QUE SINTONITZA AMB L'ESSÈNCIA I L'HARMONIA DEL NATURAL. MATERIALS QUE SORGEIXEN DEL POTENT ESCENARI QUE ELS ENVOLTA SENT ELS COLORS, LES TEXTURES I, FINS I TOT LES OLORS, ELS QUE DOMINEN I DONEN FORMA A l'ESPAI. ES CREA UNA ESPAI DE BANY AMB LA IDEA D'UN LLOC EN EL QUAL ENS ENVAEIXI LA TRANQUIL·LITAT, ELS PENSAMENTS, LA INTIMITAT ABSOLUTA, LA DOLÇOR I EL RECONEIXEMENT DE SER UN MATEIX. PERQUÈ L'IMPORTANT ÉS SER CONSCIENTS QUE SÓN ELS LLOCS COM AQUEST ELS QUE COMPONEN I CONDICIONEN EL NOSTRE ESTAT D'ÀNIM I, EN CONSEQÜÈNCIA, LA NOSTRA VIDA.
codis classic xfreixer
CLÀSSIC

LES CASES DEL SEGLE XXI PARLEN UN NOU LLENGUATGE. ES CONSERVA LA INSPIRACIÓ CLÀSSICA PER OMPLIR ELS ESPAIS DE NOUS AIRES DE MODERNISME I ACTUALITAT. PURES LÍNIES ARQUITECTÒNIQUES SEDUÏDES PER L'ENTUSIASME DEL RECORD, QUE TRANSMETEN SENSACIONS DE MEZCOLANZA ABSOLUTAMENT ATRACTIVES: CLÀSSIC I MODERN, SEGURETAT I LLIBERTAT, PRESENT I PASSAT... UN LLOC QUE ET PERMETI, SENS DUBTE, NO PENSAR EN GENS, RELAXAR-TE I RESPIRAR.
chic codis xfreixer
CHIC

EL CAMP ES TRANSFORMA, ES REVELA I S'INUNDA D'UN ESTIL DECORATIU MÉS CASUAL I CONFORTABLE. EN L'AMBIENT REGNA UN ESPERIT DE CALMA I TRANQUIL·LITAT, ALLUNYAT DE LA GRAN CIUTAT QUE NO RENUNCIA A LES COMODITATS D'AQUESTA. EL TRASLLAT A UN LLOC MÉS OBERT SEMBLA IMMINENT, EMPÈS PEL DESIG DE DISPOSAR LES COSES A LA NOSTRA MANERA I BARREJANT PER PRIMERA VEGADA, SENSE POR. PERQUÈ EL MÉS CHIC ÉS SER UN MATEIX.
urba codis xfreixer
URBÀ

L'AMOR PER LA CIUTAT S'INSTAL·LA EN EL COS I POT NO SORTIR DE NOSALTRES MAI. ÉS EL CONTRAST ENTRE LA NECESSITAT D'ENVOLTAR-NOS DE GENT, DE CALLES, DE LOCALS, DE SOROLLS, I L'ÀNSIA DE LA SOLITUD, DE MOMENTS MÉS ÍNTIMS. UN DOLÇ JOC ENTRE L'ALDARULL DE L'EXTERIOR I LA SERENITAT DE L'INTERIOR, QUE ADVOCA PELS BLANCS, LA LLUM I EL SILENCI COM A REFUGIS INDISPENSABLES. DIVERGÈNCIES TREMENDAMENT ATRACTIVES QUE ENS FAN ESTAR SEMPRE VIUS.
artistic codis xfreixer
ARTÍSTIC

LA PASSIÓ ES PORTA PER DINS I EXPLOTA EN FORMA DE LÍNIES, ESTADES I COLORS. TRASLLADEM L'ART A LA NOSTRA LLAR, A LES NOSTRES PECES I A LA NOSTRA VIDA PERQUÈ CONVISQUI AMB NOSALTRES A TOTA HORA I ENS INSPIRI... MAI ENS TANQUEM A CAP POSSIBILITAT, JUGANT AMB LES FORMES I DISPOSANT DE L'ESPAI Al NOSTRE ANTULL, AMB L'ORDRE DESORDENAT QUE TENEN LES MILLORS IDEES... I OBRES D'ART.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal